Sidebar

18
ma, jan

045 Heerlen Economie & Duurzaamheid – “Ik ben er trots op dat in navolging van Lelystad ook Heerlen een City Boost krijgt toegekend van VSBfonds. Het gaat om een donatie van ruim drie ton per jaar, voor hulp en ondersteuning aan maatschappelijke initiatieven uit de stad. De toekenning geldt voor drie opeenvolgende jaren”, aldusBernt Schneiders, directeur VSBfonds.

Lees meer: Ook Heerlen krijgt zijn City Boost

Voor het team Parkstad IT, domein Middelen, zoeken we een medewerker Incidentmanager (1 fte, 36 uur).

045 Heerlen Economie - Parkstad-IT, is een bijzonder onderdeel binnen het domein Middelen. Parkstad-IT is een gemeenschappelijke regeling en levert de ICT dienstverlening aan de gemeente Heerlen en aan verschillende andere gemeentes en overheidsinstellingen in de regio Parkstad. In totaal levert Parkstad-IT diensten aan zo’n 4.000 gebruikers.

Lees meer: Vacature Incidentmanager Team Parkstad-IT

Een aantrekkelijk aanbod!

045 Kerkrade Duurzaamheid - Bijna 1000 huishoudens met een eigen woning in Kerkrade hebben de afgelopen twee jaar zonnepanelen aangeschaft via de gemeente Kerkrade. Een groot succes! Maar het project nadert zijn einde.

Lees meer: Zonnepanelen aanschaffen via de gemeente Kerkrade?

Gemeente Heerlen  Domein Ruimte Team Vastgoed 1 fte – HBO+/WO - Vacaturenummer 20024

045 Heerlen Economie -   Werken voor de gemeente Heerlen is bouwen aan Heerlen. Heerlen is een jonge stad die eigenzinnig, vastberaden en met overtuiging werkt aan grote, maar vooral boeiende opgaven.

Lees meer: Vacature Projectleider Vastgoed
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.