Sidebar

25
zo, juli

045 Heerlen en omgeving Cultuur & Sport - De derde editie van de Obvion RUN gaat zondag 4 juli door. Daarmee is het eerste (hardloop)event van het zuiden een feit en verwelkomen we ook dit jaar weer vele beginnende en gevorderde recreatieve renners van jong en oud in Heerlen Centrum.

Lees meer: Derde editie Limburgs Mooiste Obvion RUN

Reeks van twintig concerten tijdens Landgraaf Live - 045 Landgraaf Cultuur & Uitgaan – Op 1 juli barst op het terrein van Megaland in Landgraaf ‘Landgraaf Live’ los met een reeks van evenementen waaronder zo’n twintig shows en concerten! De gemeente geeft felgroene lichten af voor de coronaproof settings en dus kan het spektakel voor zo’n 100 bezoekers beginnen met optredens van onder meer Waylon, Lex Uiting, The Dirty Daddies, Tim Knol & The Blue Grass Boogiemen, samen met ‘We Want More’ winnaar Robin Borneman en Van Velzen. Eindelijk weer tijd voor vermaak van de bovenste plank.

Lees meer: Felgroene lichten voor shows en concerten in Landgraaf

045 Kunst & Cultuur - Heerlen wil de cultuursector niet alleen door de crisis helpen maar ook vooruit helpen. Want net nu verlangen we er met zijn allen naar om er weer op uit te trekken. Daarom is er extra budget voorzien voor culturele organisaties en makers, evenementen en bijvoorbeeld verenigingen. We hopen er snel weer van te mogen genieten!

Lees meer: Steun cultuursector

045 Heerlen Cultuur & Uitgaan - Net als voor volwassenen organiseert Heerlen een feestje voor kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar die iets bijzonders hebben gedaan voor andere mensen, voor dieren of voor onze stad. Tijdens dat feestje wordt het Heerlens jeugdlintje uitgereikt. We hebben al 5 lintjes, in de vorm van een Koelpietje, uitgereikt.

Lees meer: Jeugdlintjes in de vorm van koelpietjes

Meer artikelen...

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.